Udendørs Lavalamper

Udsendt den 20 Maj 2022 af Mathmos

Mathmos Udendørs Lavalamper
Lavalamper forbindes normalt ikke med udendørs brug … lige indtil nu. Mathmos bemærkede dette hul i markedet og skabte den fantastiske serie af lavalamper til stearinlys for at overvinde disse begrænsninger. Mathmos’ lavalamper til stearinlys kan transporteres rundt, er af høj kvalitet og et oplagt samtaleemne ved bordet over et par iskolde drinks på en varm sommeraften.
Mathmos Udendørs Lavalamper
The Mathmos Pod+ er et fremragende indslag ved måltider i det fri. Den store stamme giver lampen højde, så den er en iøjnefaldende borddekoration. Hvorfor ikke bruge raketlavalampen Fireflow til stearinlys som et sjovt indslag ved familiens grillaftener i haven?
Mathmos Udendørs Lavalamper
Når mørket sænker sig, vil stearinlysets flakken skabe en beroligende atmosfære, der får jer til at slappe af. Prøv at bruge fyrfadslys med citronella i lavalampen for at undgå de plagsomme myg. Ligeledes velegnet ved udendørs servering, sommerselskaber, restauranter og strandhytter.
Mathmos Udendørs Lavalamper
Mathmos lavalamper til stearinlys optrådte i James Whitings Planet Studio Exhibition på Storbritanniens ikoniske RHS Chelsea planteshow. James’ fantastiske arrangementer i afdelingen for stueplanter på Chelsea har sikret ham en guldmedalje to år i træk. Han arrangerer fantastiske opstillinger med brug af stueplanter og retroklassikere i et nostalgisk arrangement, som vinder genklang hos publikum. Planet Studio er navnet på James’ bidrag i 2022 og er inspireret af den ikoniske 1970’er-natklub Studio 54 på Manhattan.
Mathmos Udendørs Lavalamper
Studio 54 var en verdensberømt natklub på 54th Street på Manhattan, NYC. Gennem 70’erne, da diskoens popularitet toppede, var Studio 54 et kendis-sted med folk som Bowie, Mick Jagger, Elton John og Andy Warhol på klubbens dansegulv.
Mathmos Udendørs Lavalamper
Du kan skabe din egen Studio 54-inspirerede atmosfære derhjemme med en kombination af stueplanter, Mathmos lavalamper, diskokugler og vinylplader.