Mathmos Fællesskab

Mathmos’ lavalampefabrik

Kom på besøg hos os for at se hele udvalget af Mathmos lavalamperne, tale med vores produkteksperter og dele dine historier med os. Vores produkter kan naturligvis købes her både til at tage med eller få sendt gratis inden for Storbritannien.

Vi beholder altid nogle få begrænsede udgaver, særlige påfyldninger og førsteudgaver til dem, der besøger fabrikken. Vi tilbyder desuden 30 % tilbehørsrabat uden noget minimumskøb, hvis du har brug for nye dele til at holde dine lamper flydende.

Samlere af Mathmoslavalamper

Mathmos er så heldig at have et aktivt fællesskab af samlere af både vintage og nutidige lampemodeller.

Hvad angår vintage og ældre modeller, sørger vi for at kunne levere reservedele til de fleste af vores klassiske lamper, så de kan boble videre i fremtiden. Udnyt vores
30 % tilbehørsrabat, når du køber disse. Køb reservedele her.

Nye lavalamper fra Mathmos omfatter særlige, begrænsede udgaver af vores klassiske lavalamper – se nyere begrænsede udgaver her. Vi tilbyder desuden regelmæssigt særlige påfyldninger af farvekombinationer uden for det normale sortiment. Påfyldningerne sker efter ordre på vores fabrik i Poole. Vi holder også af at belønne vores mest engagerede, tidlige købere med særligt graverede førsteudgaver af nye produkter og produktvarianter, der opstår på vores fabrik.

Mathmos’ begrænsede udgaver, særlige påfyldninger og førsteudgaver kan kun købes i kort tid, så vær sikker på, at du er på vores mailliste og tilmeldt vores sociale medier, se nedenfor.

Lavalamper til velvære

I en stor, nylig undersøgelse blandt Mathmos-kunder sagde 94 %, at de føler sig mindre stressede, når de betragter deres Mathmos lavalampe.

Vores lavalamper, og særligt vores lavalampeprojektor Space Projector, hjælper brugerne af disse rum til at slappe af, og de leverer en række nyttige værktøjer som hjælp til behandling af en række lidelser.