Mathmos Fællesskab

Samlere af Mathmoslavalamper

Mathmos er så heldig at have et aktivt fællesskab af samlere, der samler på både vintage og nutidige lampemodeller. Vi sikrer, at vi kan levere reservedele til de fleste af vores klassiske modeller og tilbyder en række ydelser og produkter i begrænset udgave til vores fællesskab. Sørg for at tilmelde dig vores e-maillister, Instagram og Facebook for at være med.

Lavalampefabrikken

Vi har ligget i Poole, Dorset, Storbritannien lige siden 1963. Vi har flyttet rundt til større og mindre fabrikker og tilbage igen, men aldrig bevæget os ret langt væk fra den første fabrik på Poole Quay. Vi håber snarest at kunne byde dig velkommen til Mathmos’lavalampefabrik igen.

Lavalamper til velvære

I en stor undersøgelse blandt Mathmos-kunder sagde 97%, at de føler sig roligere, når de betragter deres Mathmoslavalampe. Den langsomme, stadigt skiftende bevægelse af vores unikke lavablanding gør den til et ideelt fokuspunkt for afslapning.

Mathmos har leveret lamper til sanserum og Snoezelen-rumi mange år. Vores lamper hjælper brugerne af disse rum til at slappe af og leverer en række nyttige værktøjer til hjælp til at behandle en række lidelser.