Mathmos Kvalitet

Mathmos lava lamps made in britain
I uafbrudt britisk produktion siden 1963. Vi fremstiller Mathmos-lavalamper i Storbritannien, som vi altid har gjort. Det koster mere, men vi mener, at det er det værd. Vi opfandt lampen i Storbritannien, og den er altid blevet fremstillet her. Vi synes, at det er værd at beskytte.
Mathmos lava lamps hand spun in the UK
Vores støbte metal er fremstillet af højkvalitets støbematerialer og derefter pletteret til en finish på højt niveau.
Mathmos lava lamps safety
Up-to-date sikkerhedsstandarder. Vi arbejder tæt sammen med prøveanstalter, så du kan være sikker på, at Mathmos-lavalamper lever op til de relevante up-to-date sikkerhedsstandarder.
Mathmos Lava Lamps Packaging
En stor del af vores emballage af genbrugspap er skabt og produceret for os hos en erfaren, lokal virksomhed.
Mathmos Unique Lava Formula
Unik lavalampe-formular. Alle Mathmos-lavalamper er håndfyldte på Mathmos-fabrikken. Vores unikke lavalampe-formular har lysere, klarere væsker, varer længere og har den optimale lavadannelse. Opfinderen af lavalampen, Edward Craven Walker, arbejdede på dette indtil sin død i 2000.
Mathmos lava lamp 2 year shop direct guarantee
2 års garanti på direkte shopping.Vi er overbeviste om kvaliteten af vores produkter og giver to års garanti, når du køber direkte på vores websites.
Feefo Gold Service Award 2024
Gold Star-kundeservice. Mathmos er en Gold Star Trusted Merchant online, så du kan være forsikret om, at vi tilbyder de højeste standarder med hensyn til produktkvalitet og kundeservice.
Mathmos Lava Lamp Bottles Clear Branded
Klare mærkevare-glas. Mathmos’ mærkevarelamper bliver produceret for os på en præcisionsglasfabrik i Yorkshire. Flaskerne har lave samlinglinjer, meget klart glas og en rand, der sikrer, at de sidder lige på basen.
Mathmos Lava Lamp Spare Parts
Reservedele. Vores lamper bliver ikke produceret til at smide væk. Udskiftningsflasker og reservepærer kan fås til hele Mathmos’ serie af klassiske lavalamper fra 1960’erne til i dag.

Mathmos lavalamperne er den fineste kvalitet, du kan købe. De er blevet fremstillet i Storbritannien siden 1963, så find ud af, hvorfor de koster lidt mere.

Find ud af mere

Se Vores Film