Mathmos X Camille Walala

Den femte og sidste begrænsede udgave af 60-års Astro-kollektionen markerer et levende samarbejde med den dristige og farverige franske designer Camille Walala.

Fotograf Rankin poserer med sin Astro-lavalampe for Mathmos.

Mathmos X Rankin

Mathmos samarbejdede med den anerkendte britiske fotograf og kreative Rankin om at skabe en eksklusiv Astro-lavalampe i begrænset oplag. Fem anerkendte skabere inden for design, fotografi og musik blev håndplukket til dette samarbejde, som hver især ville bidrage med noget nyt og unikt til kollektionen. Rankin var det fjerde samarbejde i 60-års jubilæumskollektionen.

Mathmos X Duran Duran

Det britiske popband Duran Duran skabte en eksklusiv limited edition til 60-års Astro-kollektionen. Dette samarbejde var det tredje i rækken efter tidligere partnerskaber med anerkendte designere. Både Mathmos og Duran Duran har taget deres navne fra 1960’ernes kultfilm Barbarella. Duran Duran-lavalampen kunne kun købes via Mathmos’ hjemmeside og blev en stor favorit.

Mathmos X Sabine Marcelis

I 2023 fejrede Mathmos sit 60-års jubilæum ved at håndplukke fem designere fra områderne design, fotografi og musik til at skabe en unik serie af Astro-lavalamper i begrænset oplag. Sabine Marcelis kom med på listen over designere som den anden samarbejdspartner, der skabte en skræddersyet lavalampe til Mathmos og tilføjede sit karakteristiske præg til Astros berømte linje.