Platinum Vinyl Lavalamper fra Mathmos

Udsendt den 18 Juni 2022 af Mathmos

Platinum Vinyl lavalamper fra Mathmos
Det var perfekt at lancere vores Platinum Astro Vinyl i samme år som dronning Elizabeth II’s platinjubilæum. Vores Astro Vinyl i sort var en bestseller, så Platinum Vinyl Astro var et oplagt valg til serien
Platinum Vinyl lavalamper fra Mathmos
De FØRSTE100 produkter var forsynet med et indgraveret nummer. Nummer 70 blev vundet af en heldig følger af vores opslag på sociale medier.
Platinum Vinyl lavalamper fra Mathmos
Astro Vinyl-serien er perfekt til elskere af lavalamper og samlere af vinylplader. Så tænd din Mathmos Astro Vinyl lavalampe, og lad din foretrukne vinylplade snurre for at opnå den perfekte kombination af retro-nostalgi og afslapning.
Platinum Vinyl lavalamper fra Mathmos
Vores inspiration til denne klassiske Astro lavalampe fra 1963 stammer fra platinpladerne. Platinpladerne blev introduceret i musikbranchen i 1976 til at fejre salget af en million pladealbums eller to millioner singles. Michael Jackson er indehaver af rekorden med 34 platinplader for albummet Thriller.
Platinum Vinyl lavalamper fra Mathmos
Astro Vinyl-serien er en fantastisk ide til en fødselsdagsgave, da lamperne leveres i en unik gaveæske med et psykedelisk vinyldesign, hvilket betyder, at de kan nydes fra det øjeblik, de bliver modtaget, og endda bruges til at udstille i samlinger. Lavalamper fra Mathmos udstilles med stolthed i mange pladestudier, hjemmeopstillinger af vinylplader, på skriveborde, i spillemiljøer og som sengelamper verden over.
Platinum Vinyl lavalamper fra Mathmos
Astro Vinyl-serien kan prale af en sort/hvid vævet ledning med savtakket mønster, som også ses på forstærkere, guitarledninger og andet musikudstyr. Mathmos lavalamper og musik har en lang historie sammen fra The Beatles, gennem 90’erne og op til vore dage. Mathmos lavalamper er populære til musikvideoer, sceneudstyr og after-parties. Vores Astro og iO kæmpelavalampe har endda været på turne med Stereophonics. Det siges, at intet pladestudie bør være foruden en lavalampe, et budskab som britiske rocklegender som David Bowie og Ringo Starr tog til sig. De havde begge lavalamper, Starr i sit hjem og Bowie i pladestudiet.