Ny raketformet gigantlavalampe

Udsendt den 30 September 2022 af Mathmos

Vi er begejstret over at introducere Rokit, en fantastisk raketformet lavalampe, i Mathmos-serien. Denne nye tilføjelse er 65 cm høj, og den fås i fem kombinationer af lavafarver.

Denne store lavalampe har et muntert design, der er inspireret af billeder af raketter i tegneserier fra fortid og nutid. Med deres tydelige sci-fi-temaer er de elskede raketformede lavalamper fra Mathmos gennem årene blevet ikoniske favoritter mellem fans, og de er stadig blandt de bedst sælgende modeller. Rokit fra Mathmos bygger bro over et gab for fans, der er på udkig efter en stor lavalampe, men stadig ønsker den klassiske, raketformede lavalampe.

Britisk produktion

Rokit er helt og aldeles håndlavet i Storbritannien for at opnå en finish af højeste kvalitet. Basen og topstykket er drejet i aluminium af høj kvalitet og poleres af dygtige britiske håndværkere. Som med alle lavalamper fra Mathmos bliver flasken håndfyldt med Mathmos’ unikke lavaformular på vores fabrik i Storbritannien. De store lavaflasker kan udskiftes til andre farvekombinationer fra vores udvalg af ekstra lavaflasker, så din Rokit kan flyde i mange år fremover.

FØRSTE100 nummererede samlerudgaver

Vi nummererer de FØRSTE100 producerede eksemplarer med et unikt indgraveret nummer på basen og en etiket på æsken. Skynd dig for at komme til at eje et af de tidlige numre og sikre dig en af disse eftertragtede samlerudgaver (nu UDSOLGT).

Rokit leveres i Mathmos egne æsker, der er fremstillet af genbrugspap, så de er perfekte gaver, eller du kan forkæle dig selv med en ting med blikfang i dit eget rum. Køb en Mathmos Rokit gigantlavalampe på Mathmos’ website, og få to års garanti.