Evo, Mathmos lavalampe til stearinlys i fuld størrelse.

Udsendt den 31 Oktober 2022 af Mathmos

Vi introducerer hermed Evo, det hotteste nye produkt i Mathmos-serien af lavalamper. Evo er vores første lavalampe i fuld størrelse til stearinlys.

Evo kunne ikke være nemmere at bruge. Tag den blot ud af æsken, sæt de fire dele sammen, tænd fyrfadslyset, og din lavalampe vil flyde i løbet af 30 minutter eller kortere. Vi inkluderer 3 fyrfadslys med hver lavalampe, så du kan komme i gang.

Design

Evo lavalampen er fremstillet af præcisionsstøbt metal, forkromet i højglans med et indgraveret Mathmos-mærke på understellet, som er vores sædvanlige stempel for garanti. Den klare glasbase er støbt og reflekterer stearinlysets skær, som giver et varmt lys.

Mathmos er stolt af at producere markedets højeste kvalitet af lavalamper, og det opnår vi ved at bruge materialer af høj kvalitet til fremstillingen af vores retrolavalamper. Denne lampe til stearinlys har et unikt design og kan nemt flyttes rundt, hvilket gør den til den ideelle gave til nogen, du holder af. Evo er fantastisk til din dagligstue, dit soveværelse, badeværelse eller selv i din have på en stille aften.

 

Produktion

Alle lavalampeflasker fra Mathmos bliver håndfyldt med Mathmos’ unikke lavaformular på vores fabrik i Storbritannien. Lavaflaskerne kan udskiftes til andre farvekombinationer fra vores udvalg af ekstra lavaflasker, så din Evo kan flyde i mange år fremover. Evo er kompatibel med Telstar- og Astro Baby-flasker, der er købt hos os inden for de sidste to år. Bemærk, at Evo ikke er kompatibel med Neo-flasker, da den splintsikre coating ikke bør bruges sammen med en flamme. Som altid kan ekstra lavalampeflasker købes i vores afdeling for reservedele, og du får 30 % tilbehørsrabat på flasker, hvis du køber for 65 £eller mere.

FØRSTE100 nummererede samlerudgaver

Vi nummererer de FØRSTE100 producerede eksemplarer med et unikt indgraveret nummer på basen og en etiket på æsken. Skynd dig for at komme til at eje et af de tidlige numre og sikre dig en af disse eftertragtede samlerudgaver (nu UDSOLGT).

Evo leveres i en farverig Mathmos-æske, der er fremstillet af genbrugspap, perfekt som gave eller til at udstille som en del af din samling. Køb en Mathmos Evo lavalampe på Mathmos’ website, og få to års garanti.

Den kan nu købes på alle websites i fire smukke farvekombinationer.