Ny butik med lavalamper

Udsendt den 14 Juli 2023 af Mathmos

Mathmos' nye showroom for lavalamper

Mathmos åbner nyt showroom i lavalampefabrikken

Som en del af fejringen af vores 60-års fødselsdag har vi åbnet en butik og et showroom i Mathmos’ lavalampefabrik. Showroomet ligger inde i fabrikken, hvor alle Mathmos-lavalamper håndfyldes og sendes ud til kunder over hele Europa. QR-koder i showroomet fører besøgende direkte til hvert produkts hjemmeside på deres telefoner, og kyndigt personale står klar til at hjælpe besøgende.
Hele udvalget af Mathmos-produkter og -farver er udstillet, fra små stearinlys-lavalamper til gigantiske lavalamper, herunder gulvstående Saturn. Det er ikke nødvendigt at reservere, bare mød op i åbningstiden, og vores premium-lavalamper kan tages med eller sendes overalt i Europa.

Se vores Mathmos Lava Lamp Factory-video

Design af lavalampe-showroom

Mathmos Factory Showroom er designet af London-baserede Counterfeit Studio, som har designet butikker for bl.a. Moleskine og Carhartt. Opgaven var at designe et rum, der skulle se ud og føles som den fabrik, det er, og være sjovt og engagerende at besøge. Vi forventer samlere, Mathmos-fans, feriegæster på regnvejrsdage og lokale.

Mathmos' gigantiske lavalamper i Poole-fabrikken

Stolt fremstillet i Poole, Dorset siden 1963

Mathmos har haft base i Poole, Dorset siden 1963, det år, hvor lavalampen blev lanceret af opfinderen af lavalamper og grundlæggeren af Mathmos, Edward Craven Walker.
Hver eneste Mathmos-lavalampe er håndfyldt på fabrikken i Poole med Mathmos’ unikke lavalampeformel, og Mathmos er stolte af at have produceret vores klassiske lavalamper i Storbritannien siden lanceringen.
Et komplet udvalg af klassiske lavalamper at vælge imellem

Grunde til at besøge os

Der vil være nedsatte reservedele og kyndige folk til at hjælpe med at renovere Mathmos-lavalamper fra 1963 og frem til i dag. Der er ætsningsservice på stedet, mens du venter. Og et vist antal produkter i begrænset oplag vil altid være tilgængelige i showroomet på lanceringsdagen. Der vil også være en del Mathmos-merchandise, som kun kan fås i showroomet.
Ætsning
Kunderne vil kunne drage fordel af en ætsningsservice på Astro-lavalampeserien, mens du venter. Perfekt som gave eller som et personligt touch til din samling.
Rabatter
Showroom-kunder får 30% rabat på reservedele uden minimumsforbrug og rabatter på udvalgte lavalamper.
Lokalt
Poole er lavalampens hjemby, og det nye showroom er det perfekte sted for kunderne at se Mathmos-lavalamperne i høj kvalitet og fejre de lokalt fremstillede produkter.
Mathmos-butik på Drury Lane

Tidligere Mathmos Lava Lamp Shops

Mathmos har en tradition for butikker i forbindelse med det sted, hvor vi arbejder. Vi startede med et showroom på vores kontor i Drury Lane Covent Garden i begyndelsen af 90’erne. Det var berømt for sine vinduesudstillinger designet af grafikerne Dave Towers og Rob Lowe. Det blev efterfulgt af et showroom i vores Old Street-bygning designet af Industrial Facility, og vi havde også en lillebitte butik i Covent Garden designet af Carl Turner. Vores sidste showroom i London, før vi besluttede os for at basere alle på fabrikken, lå i Hoxton og var designet af Simon Maidment.

Mathmos lavalampebutik i Old Street i London
Mathmos butiksvindue med lavalamper

Mathmos flyttede ind i den nuværende større fabrik i 2020, og vi har altid haft til hensigt at åbne et showroom, men Covid kom i vejen. Når vi fylder 60 år, føles det godt at forbinde det sted, hvor vi altid har lavet lamperne, med det sted, hvor vi sælger dem, og vi ser frem til at møde nogle af vores kunder ansigt til ansigt.

Mathmos-butik i Kingsland Road, London
Åbningstider for Mathmos Factory Showroom
Man – fre: 10.00 – 16.00 / lørdag: Kl. 11-13
NB: Kun kort eller kontaktløse betalinger. / Gratis parkering på stedet
Mathmos Ltd, Enhed 3, 19 Willis Way, Poole, Dorset, BH15 3SS
Mathmos HQ in Poole, Dorset.