Glamourøse Lavalamper Interiør

Udsendt den 1 Juni 2023 af Mathmos

Stor lavalampe udstillet i WOW!House, London.
Mathmos var meget glade for, at deres gigantiske Saturn-lavalampe blev udvalgt til at indgå i det unikke Principal Bathroom, som Barlow & Barlow har skabt på WOW!House 2023 i Chelsea Harbour Design Centre i London.
Barlow & Barlow er en designduo bestående af bror og søster, som arbejder sammen med Joshua Sear, en dygtig arkitekt og Lucys mand.
Badeværelset, der viser Barlow & Barlows sjove og glamourøse signaturstil, har et konceptuelt rumskibstema fra 1975. Den gigantiske Saturn-lavalampe tilføjede glamour til dette raketbadeværelse og skabte sammen med Drummonds Bathroom et fantastisk retro-futuristisk rum.
Designerduoen Barlow og Barlow for WOW!house 2023.

Kæmpe lavalampe-installationer

Mathmos Saturn er den største producerede lavalampe, der findes. Saturn er stolt 1,5 meter høj og er en showstopper. Mathmos fyldte en specialfremstillet lavalampeflaske til WOW!House-udstillingen med en blanding af klar væske og sort lava, som designerne havde udvalgt til at komplimentere konceptbadeværelset perfekt.
Saturn er fremstillet udelukkende i Storbritannien af ultraklart borosilikatglas af høj kvalitet, så man kan se den unikke lavalampeformel i den mest gennemsigtige form med det største synsfelt.
Saturns tre ben har valgfrie fastgørelsespunkter til gulvet, da vi har designet Saturn til at kunne bruges sikkert i det offentlige rum. Den dybe base har en silikoneforing, der sikrer, at flasken holdes sikkert, og ledningen kan let fastgøres til hullerne i et ben, hvis det er nødvendigt for ekstra sikkerhed.
Mathmos stor lavalampe
Hvis du overvejer at købe en lavalampe til en begivenhed eller til dit hjem, så ser Mathmos Saturn kæmpelavalampe fantastisk ud lige fra start, eller du kan bygge rundt om basen og hætten for at tilpasse den til omgivelserne.
Saturn-lavalamper fyldes på bestilling; vælg mellem 10 farvekombinationer. Den ankommer til din dør inden for to uger efter din bestilling via to kasser gennem det sædvanlige kurersystem.