Lavalamper hjælper dig til at slappe af og letter stress

Udsendt den 20 December 2021 af Mathmos

Mathmos lavalamper til stearinslys er en af de bedste gaver til afslapning og lettelse af stress. I en rundspørge blandt 5.000 mennesker, svarede 93 % af dem, at deres Mathmos lavalampe hjælper dem til afstresning. Giv en beroligende gave til dig selv eller til venner og familie med vores lysdrevne serie, som omfatter Fireflow, Pod og Pod+, som for nylig er kommet med i serien i kobber.

Se hele Serien af Lavalamper til Stearinlys

I en verden af nu og her-tilfredsstillelse, hektiske planer og deadlines kigger folk efter måder til at afstresse og genskabe balance i livet.

Et modtræk mod livets kaos for mennesker, som kræver deres indre ro tilbage. Kunsten at leve langsomt opfordrer dig til at have en langsommere og enklere tilgang til livet for at undgå stress, bevæge dig langsommere fremad med et formål og give dit liv mere mening. 

En langsom start på dagen er en fantastisk måde til at bringe denne rutine ind i dit liv. Vågn tidligt, skænk kaffe i dit foretrukne krus, sæt dig et roligt sted, og tænd din lysdrevne lampe fra Mathmos. Brug de 20 minutters opvarmningstid for dig selv i ensomhed, og nyd roen omkring dig. Når lavaen flyder, kan du sige noget positivt for dig selv eller højt, hver gang lavakuglen stiger, eller blot koncentrere dig om lavaens langsomme bevægelse. Når du så er parat, blæser du lyset ud og starter dagen med mindfulness, og husk at tage det roligt – det har ingen hast!

Køb Pod/Pod+

Mindfulnessøvelser er forskellige fra person til person, så bærbarhed er altafgørende for vores lavalamper til stearinlys. Vi ønskede at undgå, at ledninger skulle være en begrænsning, hvorfor Pod-lavalamperne er ideelle til brug i badeværelset. Tag dig et skumbad, tænd din Mathmos Pod-lavalampe, og dæmp resten af lyset. Lad lysets blafren og den blide lavastrøm skabe den perfekte, afslappende stemning, der hjælper dig med at slappe af og afstresse efter en lang dag. Når den er afkølet, kan din Pod flyttes til et andet rum og sætte stemningen for yoga eller meditation.

Vær ikke bekymret, hvis din stil er mere til mad; at lave sig et dejligt måltid eller bestille mad udefra er en form for selvkærlighed. Brug Mathmos’ Pod-lavalampe til stearinlys på middagsbordet til at skabe en beroligende atmosfære med lysets varme glød og lavabevægelsen. Den er et fantastisk samtaleemne for gæster og bliver benyttet i restauranter og køkkener verden over.

De ser fantastiske ud, når de står adskillige sammen, og vi giver rabat ved køb af flere på en gang. Du kan desuden følge os på de sociale medier, da vi ofte forærer nogle væk, når vi lancerer nye farvekombinationer.

View the full Candle range