Saturn Gigantlavalampe

Udsendt den 25 November 2021 af Mathmos

Sent i efteråret 2021 blev den stærkt imødesete gigantlavalampe Saturn en del af Mathmos’ produktrække. Saturn er den største lavalampe, Mathmos nogensinde har produceret i produktrækken med en højde på 1,5 m, og så virker den straks, når den pakkes ud af æsken. Den skal hverken fyldes op på stedet eller samles.

Vi udfordrede os selv til at opfylde efterspørgslen på en kæmpe lavalampe. Denne kæmpe lavalampe er et imponerende stykke med blikfang, og er med stolthed håndproduceret i Storbritannien i henhold til de højst mulige kvalitetsstandarder. Flasken er produceret af ultraklar borosilikatglas for at opnå den bedste klarhed, vi kan levere til timers betragtning af lava. Metallet er aluminium, der er håndpoleret, drejet og laserskåret af britiske håndværkere med ekspertviden for at sikre den bedste kvalitet.

Vi har arbejdet i årevis på at designe og udvikle Saturn-opskriften for at sikre, at den kan transporteres, varme op på omkring 3 timer og levere 6 timers visning af den unikke Mathmos-lavabevægelse. Designet af Saturn er udviklet i Mathmos’ hovedkvarter i Dorset og har sine rødder i vores lavalampedesign fra 1960’erne, The Princess. Denne enorme lavalampe er designet med tanke på offentlige rum. Derfor har den tre ben, der kan fæstnes til gulvet for øget sikkerhed, hvis det ønskes.

De FØRSTE10 Mathmos Saturn lavalamper blev frigivet med et unikt nummer graveret ind i benet. De blev hurtigt snuppet af samlere, mens nummer 1 forblev i Mathmos’ arkiv. Resten af den første produktion blev hurtigt udsolgt og gjorde lanceringen til en stor succes. Hver gigantlavalampe bliver håndfyldt efter ordre og bliver leveret med en dateret instruktionsbog, der kan gemmes.