FIRST100 og FIRST10 Begrænset Oplag

Udsendt den 23 Juli 2021 af Mathmos

Gennem et stykke tid har vi forsynet de FIRST100 fremstillede produkter med et unikt nummer. På lanceringsdagen kan FIRST100 Mathmos-entusiaster så købe et af disse samlerobjekter. Det gør vi, fordi vi ved, at der er samlere og entusiaster, der elsker at samle på vores produkter. Vi tager ikke ekstrabetaling for dem, selvom det koster os en del at gøre det, da det er vores gave til vores mest engagerede kunder.

Vi forsøger at være så retfærdige som muligt og placerer halvdelen på vores tyske lager til distribution i EU og halvdelen i Storbritannien. Vi beholder et lille antal til vores arkiv og kundekonkurrencer, men selvfølgelig vil der altid være skuffelser, da der simpelthen ikke er nok til alle.

Ved lanceringen af vores Astro Vinyl for nylig blev de FIRST100 udsolgt øjeblikkeligt og fik vores tyske website til at bryde sammen. Der var mange skuffede, hvoraf nogle udtrykte deres frustration på vores sociale mediekanaler, hvilket fik os til at tænke godt over dette hos Mathmos. Vi syntes, at det var en skam, at et produkt så populært, at det sælger langt over forventning, skulle fremkalde negative kommentarer.

I dette efterår lancerer vi adskillige nye produkter, og vi vil fortsætte med FIRST100-konceptet efter først til mølle-princippet indtil videre og holde øje med det. Vi har adskillige nye typer af metalfinish til vores eksisterende modeller, og disse nye metalfinish’er vil måske eller ikke forblive i udvalget. Vi lancerer desuden en eller måske to nye modeller. Med mindre du er meget velbeslået, kan du ikke købe dem alle.

Vi har indtil videre besluttet, at nye metalfarver på eksisterende modeller vil blive behandlet anderledes end helt nye modeller af Mathmos lavalamper. Helt nye modeller vil have en gravering, et print eller en mærkat på selve produktet. Vi vil på forhånd lade dig vide på sociale medier og e-mail, hvornår de bliver lanceret, og på e-mail igen, når de kan købes. Nye metalfarver på eksisterende, klassiske Mathmos-modeller vil blive leveret med en FIRST100-mærkat på æsken og et nummereret holografisk certifikat. Vi vil ikke på forhånd annoncere lanceringen af disse via e-mail, men kun på Facebook, Twitter og Instagram. Vi vil e-maile, når de kan købes.

Når de FIRST100 er udsolgt, vil vi slå det op på vores websites, men selvom vi gør vores bedste, kan der være en forsinkelse mellem, at de er udsolgt, og vi får opdateret vores websites. Forvent, at de hurtigt bliver solgt. Vi har også truffet foranstaltninger til at minimere risikoen for, at vores websites går ned ved fremtidige produktlanceringer.

Vi beder om jeres forståelse på lanceringsdage, da det kan tage noget tid at behandle og dobbelttjekke de FIRST100-ordrer. Hvis du gerne vil vide, om du har sikret dig en FIRST100, bedes du sende os en e-mail med dit ordrenummer, og vi vil svare, når fordelingen er færdig. Vedholdende telefonopkald kan forsinke processen.

Til sidst vil vi bede dig om kun at købe de produkter, du virkelig holder af. Hvis du får en FIRST100 er det fantastisk, men bliv ikke skuffet, hvis du ikke gør, for du vil stadig være en af de første, der får en ny variation af en af Mathmos’ klassiske lavalamper.