Lavalamper produceret i Storbritannien af Mathmos

I uafbrudt britisk produktion siden 1963

Vi fremstiller Mathmos-lavalamper i Storbritannien, som vi altid har gjort. Det koster mere, men vi mener, at det er det værd. Vi opfandt lampen i Storbritannien, og den er altid blevet fremstillet her. Vi synes, at det er værd at beskytte.

mathmos_lava_lamp_safety

Up-to-date sikkerhedsstandarder

Vi arbejder tæt sammen med prøveanstalter, så du kan være sikker på, at Mathmos-lavalamper lever op til de relevante up-to-date sikkerhedsstandarder.

Unik lavalampe-formular

Alle Mathmos-lavalamper er håndfyldte på Mathmos-fabrikken. Vores unikke lavalampe-formular har lysere, klarere væsker, varer længere og har den optimale lavadannelse. Opfinderen af lavalampen, Edward Craven Walker, arbejdede på dette indtil sin død i 2000.

mathmos_lava_lamp_guarantee

2 års garanti på direkte shopping

Vi er overbeviste om kvaliteten af vores produkter og giver to års garanti, når du køber direkte på vores websites. Få mere at vide her.

Højkvalitets metal

Astro og baby er fremstillet med drejede metaldele. Nogle i hånden af dygtige britiske håndværkere i Dorset, og nogle på maskine i Storbritannien. Vi bruger kun aluminium af højeste kvalitet, så vi kan polere det til højglans. Vores støbte metal er fremstillet af højkvalitets støbematerialer og derefter pletteret til en finish på højt niveau.

Reservedele

Vores lamper bliver ikke produceret til at smide væk. Udskiftningsflasker og reservepærer kan fås til hele Mathmos’ serie af klassiske lavalamper fra 1960’erne til i dag.

mathmos_lava_lamp_platinum_reviews

Gold Star-kundeservice

Mathmos er en Gold Star Trusted Merchant online, så du kan være forsikret om, at vi tilbyder de højeste standarder med hensyn til produktkvalitet og kundeservice.

Klare mærkevare-glas

Mathmos’ mærkevarelamper bliver produceret for os på en præcisionsglasfabrik i Yorkshire. Flaskerne har lave samlinglinjer, meget klart glas og en rand, der sikrer, at de sidder lige på basen.

Mere end 50 års erfaring

Der er absolut ingen, der ved mere om at producere lavalamper, end Mathmos. Vi kontrollerer ethvert aspekt af processen og sikrer, at vores produkter bliver fremstillet i overensstemmelse med de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed.

mathmos_lava_lamp_box_printing

Elegant emballage, fremstillet i Dorset

En stor del af vores emballage af genbrugspap er skabt og produceret for os hos en erfaren, lokal virksomhed. Æskens design sikrer, at lamperne ankommer i perfekt tilstand, og bliver værdsat fra det øjeblik, de bliver pakket ud.